Marina Park

Horgonyozzon le nálunk a vállalkozásával

A komáromi Marina Park ideális hely a vállalkozására. Kis- és középvállalkozók, valamit nagyobb társaságok is bérbe vehetnek tőlünk irodákat, gyártóhelyiségeket és raktárhelyiségeket. A csaknem 6 hektáros terület gyönyörű ipari környezetben fekszik, közel a Dunához, az egykori Szlovák Hajógyár közelében.
6ha
HATHEKTÁROS TERÜLET
VÁLLALKOZÓKNAK
2
ADMINISZTRATÍV
ÉPÜLET
1
NAGY
GYÁRTÓCSARNOK
14
KÜLÖNFÉLE
RAKTÁR

EGYEDI HELY AZ
ÖN VÁLLALKOZÁSÁRA

A Marina Parkban mindent megtalál, amire a vállalkozásához szüksége van. Modern irodák, tárgyalók, gyártócsarnok, raktárhelyiségek, tökéletes logisztikai háttér és osztályon felüli szolgáltatások.
Marina Park Ponuka priestorov

Bérbe vehető helyiségek

A Marina Park a korlátlan lehetőségek helyszíne. „Egy fedél alatt” kínálunk bérbe különböző méretű irodákat, gyártóhelyiségeket, raktárhelyiségeket.
“A Szlovák Hajógyár varázsával és gazdag történelmével körülvett térség.”
Marina Park Nadštandardné služby

Osztályon felüli
szolgáltatások

Aki a Marina Parkban bérel helyiségeket, kiegészítő szolgáltatásokat vehet igénybe, amelyek a legigényesebb bérlőket is kielégítik. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy bérlőink kizárólag a saját vállalkozásukra összpontosíthassanak.
“Az új kapcsolatokhoz és üzleti lehetőségekhez vezető út.”
Marina Park Miesto v živej komunite

Egy hely az
eleven közösségben

Olyan közösséget alkotunk, amelyben öröm vállalkozni. A park területén ügyvédeket, könyvelői és tanácsadói szolgáltatásokat, autószervizt, gumiszervizt, mentőszolgálatot és egyéb szolgáltatásokat talál. Csatlakozzon ön is a Marina Park elégedett bérlőinek táborába.
“Kellemes környezetben az ön vállalkozása is gyorsabban fejlődik.”
Marina Park Súkromný park v areáli

Magánpark
a területen

Térségünk gyöngyszeme a park, ahol kipihenheti fáradalmait és relaxálhat. Fogyassza el reggeli kávéját a kollégáival egy zöldövezetben álló padon, fák árnyékában.
Marina Park
Marina Park Súkromný park v areáli

Könnyen elérhető,
jól megközelíthető

A park nagyszerű stratégiai helyen fekszik. A Pozsony–Komárom főútvonal mellett, mindössze 13 kilométerre a Bécset Budapesttel összekötő autópályától. Ráadásul gond nélkül megközelíthető teherautóval és kamionnal.
Marina Park Súkromný park v areáli

Gondtalan
parkolás

A Marina Park több mint 100 parkolóhelyet kínál önnek, alkalmazottainak, ügyfeleinek és további nagy területeket, ahol parkolni lehet. A Marina Park területén teherautók és kamionok is parkolhatnak, sőt hajók is.
“A legszínvonalasabb helyiségek
és szolgáltatások Komáromban.”
Marina Park
Marina Park

Szabad
helyek