Marina Park

Horgonyozzon le nálunk a vállalkozásával

A komáromi Marina Park ideális hely a vállalkozására. Kis- és középvállalkozók, valamit nagyobb társaságok is bérbe vehetnek tőlünk irodákat, gyártóhelyiségeket és raktárhelyiségeket. A csaknem 6 hektáros terület gyönyörű ipari környezetben fekszik, közel a Dunához, az egykori Szlovák Hajógyár közelében.
6ha
HATHEKTÁROS TERÜLET
VÁLLALKOZÓKNAK
2
ADMINISZTRATÍV
ÉPÜLET
1
NAGY
GYÁRTÓCSARNOK
14
KÜLÖNFÉLE
RAKTÁR

EGYEDI HELY AZ
ÖN VÁLLALKOZÁSÁRA

A Marina Parkban mindent megtalál, amire a vállalkozásához szüksége van. Modern irodák, tárgyalók, gyártócsarnok, raktárhelyiségek, tökéletes logisztikai háttér és osztályon felüli szolgáltatások.
Marina Park Ponuka priestorov

Bérbe vehető helyiségek

A Marina Park a korlátlan lehetőségek helyszíne. „Egy fedél alatt” kínálunk bérbe különböző méretű irodákat, gyártóhelyiségeket, raktárhelyiségeket.
“A Szlovák Hajógyár varázsával és gazdag történelmével körülvett térség.”
Marina Park Nadštandardné služby

Osztályon felüli
szolgáltatások

Aki a Marina Parkban bérel helyiségeket, kiegészítő szolgáltatásokat vehet igénybe, amelyek a legigényesebb bérlőket is kielégítik. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy bérlőink kizárólag a saját vállalkozásukra összpontosíthassanak.
Marina Park Marina Caffe

Marina Park Café

Komplexumunk parkjában a kellemes Marina Park kávézó várja önt. Kiváló minőségű olasz kávét fogyaszthat a teraszon ügyfeleivel vagy kollégáival. Üdítőitalok széles választéka, kiváló borok, friss házi croissant-ok és ciabatták.
“Az új kapcsolatokhoz és üzleti lehetőségekhez vezető út.”
Marina Park Miesto v živej komunite

Egy hely az
eleven közösségben

Olyan közösséget alkotunk, amelyben öröm vállalkozni. A park területén ügyvédeket, könyvelői és tanácsadói szolgáltatásokat, autószervizt, gumiszervizt, mentőszolgálatot és egyéb szolgáltatásokat talál. Csatlakozzon ön is a Marina Park elégedett bérlőinek táborába.
“Kellemes környezetben az ön vállalkozása is gyorsabban fejlődik.”
Marina Park Súkromný park v areáli

Magánpark
a területen

Térségünk gyöngyszeme a park, ahol kipihenheti fáradalmait és relaxálhat. Fogyassza el reggeli kávéját a kollégáival egy zöldövezetben álló padon, fák árnyékában.
Marina Park
Marina Park Súkromný park v areáli

Elérhetőség
és parkolás

A komplexum kiváló stratégiai helyen, a Pozsony–Komárom főútvonalon található, mindössze 13 km-re a Bécset Budapesttel összekötő autópályától. A Marina Park több mint 100 parkolóhelyet és egyéb nagy parkolóhelyeket kínál önnek, alkalmazottainak és ügyfeleinek. Lehetőség van teherautók, kamionok, sőt hajók parkolására.
“A legszínvonalasabb helyiségek
és szolgáltatások Komáromban.”
Marina Park
Marina Park

Szabad
helyek