Marina Park
Marina Park

A MARINA PARKRÓL

A Marina Park ideális hely ön számára, ha Komáromban szeretne vállalkozni. Gyönyörű környezetbe, a Duna közelében kínál helyiségeket a kezdő vállalkozóknak, de nagyobb társaságoknak is. A csaknek 6 hektáros területen irodahelyiségek, raktárhelyiségek, tárgyalótermek és gyártó helyek várják a vállalkozókat. A parkban elegendő parkolóhely van bérlőink, alkalmazottaik és ügyfeleik részére, teherautók és kamionok is behajthatnak, a park megközelíthető városi tömegközlekedési eszközökkel vagy egyenesen a Dunán.
Marina Park Ponuka priestorov

A Marina Parkban az alapbérleten felül kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a legigényesebb bérlők igényeit is kielégítik. A park nagyszerű hely a pihenésre és a felüdülésre.

A Marina Park a Pozsony–Komárom és a Komárom–Gúta főútvonal mellett terül el. A park közelében újonnan megnyitott híd Dél-Komáromot és Komáromot köti össze, és közvetlen összeköttetést biztosít a Bécset Budapesttel összekötő autópályára, amely mindössze 13 kilométerre vezet a parktól. A térség közelében a polgári kényelmet szolgálják a különböző üzletek és szolgáltatások.

A Marina Parkban felújítási és bővítési munkák folynak, hogy folyamatosan szolgálja elégedett ügyfeleinket és kielégítse a 21. század igényeit.

Marina Park
Marina Park Marina Park

Park

Marina Park Ponuka priestorov

A térség gyöngyszeme

A térség egyedi parkja nagyszerű hely arra, hogy kilépjünk a mókuskerékből. A parkot rendszeresen karbantartják, hogy üzletfeleink élvezhessék a gyönyörű természetet. A meleg időszakban ideális hely a sportolásra, ebédelésre vagy a kellemes kávézásra a kollégáikkal.

Marina Park Marina Park

ELHELYEZKEDÉS

Marina Park

POLGÁRI
ESZKÖZÖK

Marina Park